На Хмельниччині рятувальники двічі допомогли медикам транспортувати хворих

Протягом останньої доби медикам Хмельниччини двічі знадобилася допомога від колег з рятувальної служби під час транспортування хворих

737

У Хмельницькій області сьогодні, 11 січня, місцеві рятувальники двічі допомагали своїм колегам-медикам під час транспортування хворих. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так, один з випадків трапився в обласному центрі, приблизно о восьмій годині ранку. До служби порятунку зателефонували з повідомленням про те, що на вулиці Степана Бандери медикам потрібна допомога з транспортування 51-річної пацієнтки.

Отримавши повідомлення на вказану адресу одразу ж виїхали надзвичайники з 1 ДПРЧ міста Хмельницького. Бійці ДСНС скористалися гнучкими ношами та швидко транспортували хвору до карети “швидкої”.

Ще один випадок трапився приблизно о 08:40 в місті Красилів. Там на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку по вулиці Центральній знадобилася допомога з транспортування 70-річної пенсіонерки.

Читайте також: На Хмельниччині двоє правоохоронців врятували молоду жінку

Бійці 14 Державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів, які прибули до місця події, за допомогою медичних нош доправили хвору з п’ятого поверху до авто медиків.

" " " "