На Хмельниччині рятувальники освоюють європейську техніку

У Хмельницькому відбулося навчання рятувальників безпечній експлуатації новітнього європейського аварійно-рятувального обладнання

1000

У Хмельницькому рятувальники пройшли курси навчання експлуатації нової європейської аварійно-рятувальної техніки. Про це повідомила прес-служба відомства.

Протягом останніх років парк службових автомобілів рятувальників Хмельницької області та всієї України в цілому поповнився новою та сучасною європейською технікою. Зокрема в розпорядженні надзвичайників з’явилися автомобілі легкого та середнього типу на базі Ford Ranger, Volkswagen Crafter та Volkswagen Т6.

Виробляє зазначену техніку компанія Weber Hydraulik GmbH. Вона укомплектовує такі службові авто досить складним гідравлічним та пневматичним обладнанням, котре потребує деяких специфічних навичок.

Звісно ж компанія Weber Hydraulik GmbH не тільки виробляє таку техніку, а й проводить навчання персоналу, котрий буде її експлуатувати.

Так, днями здобували необхідний досвід і хмельницькі бійці ДСНС. Для працівників рятувальної служби такі заняття є необхідними, адже під час виклику, коли кожна секунда може стати роковою, усі члени екіпажу повинні діяти вміло та впевнено.

Читайте також: У Хмельницькому 13 березня буде змінено рух тролейбусів

Після завершення навчання, пройшовши теоретичну та практичну підготовку, надзвичайники отримали сертифікати про проходження навчання.

" " " "