На Хмельниччині шахрайка змогла двічі “продати” неіснуюче ліжко

Спритна жіночка виставляла у соцмережі фото ліжка, взяте з мережі Інтернет

509

Слідчі Старокостянтинівського відділу поліції викрили спритну жінку, яка продавала в одній із соцмереж неіснуючий товар, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Предметом “продажу” стало дворівневе ліжко, якого насправді в неї не було. Спритна жіночка просто взяла фото такого ліжка з мережі Інтернет і виставила його “на продаж”. Далі схема була проста. Коли на товар “клюнув” покупець, жінка запропонувала пререказати гроші їй на картку. А вона, мовляв, одразу вишле товар. Коли гроші опинились на її кратці, жінка відразу заблокувала свій мобільний і більше виходила на зв’язок. А згодом вона знову виставила той самий “товар” на продаж.

Таким чином їй вдалося ошукати двох жінок: одну – із Хмельницького району, іншу – з Прикартпаття. У сумі вони переказали на рахунок власниці неіснуючого товару понад 2 тисячі гривень.

Читайте також: Жителька Хмельниччини “вигідно” продала свою сукню: шахраї вигребли з картки її батька усі заощадження

Поліція “вирахувала” спритницю. Нею виявилась 24-річна жителька Старосинявського району. До речі, її вже притягували до відповідальності за шахрайство. Та,  очевидно, це на неї ніяк не вплинуло.

" " " "