На Хмельниччині ще одна пожежа завершилась трагічно

Погасивши пожежу в житловому будинку, рятувальники знайшли тіло господаря

1546

На Хмельниччині недбалість під час паління забрала ще одне людське життя. Цього разу – в селі Івахнівці Чемеровецького району. Тамтешні жителі сповістили про пожежу вчора о 9.38 ранку, йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління ДСНС.

Читайте також: У Славуті рятувальники вчасно вихопили з палаючої хати трьох людей

Площа горіння в будинку була зовсім невелика – усього близько 3 квадратних метрів. Тому рятувальники,  які прибули на виклик, швидко ліквідували зародок пожежі. Вогонь встиг знищити лише диван та дещо із речей домашнього вжитку. Проте пожежа встигла призвести до непоправного наслідку. Рятувальники знайшли в приміщенні тіло 45-річного чоловіка, який, очевидно, задихнуся від продуктів горіння.

Причиною загоряння, припускають рятувальники, став недопалок цигарки. На жаль, такі випадки непоодинокі – люди нерідко гинуть саме через свою недбалість під час паління.

Ще одна пожежа трапилась у тому ж, Чемеровецькому, районі, пізно ввечері. Там спалахнула господарча споруда у селі Свіршківці. Рятувальники швидко примчали на виклик. Однак ще до їхнього приїзду полум’я встигло вибитися на дах будинку, почала тліти покрівля на площі у 35 квадратних метрів. Вонеборцям вдалося швидко впоратися з пожежею. Вже о 22.40, через 16 хвилин після надходження телефонного дзвінка, загоряння ліквідували. На щастя, у цьому випадку обійшлося без людських жертв. Причина пожежі невідома.

" " " "