На Хмельниччині старший брат загинув від руки молодшого: що сказав убивця

Убивця намагався відвести підозру від себе

3982

На Хмельниччині, у райцентрі Летичів, сталася трагедія: молодший брат убив старшого. 42-річний чоловік сам зателефонував до поліції, аби повідомити, що помер його брат, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Прибувши на місце події, правоохоронці застали тіло мертвого 47-річного чоловіка, та його 42-річного збентеженого брата. На тілі загиблого чоловіка було видно явні ознаки насильницької смерті. Згодом розтин тіла показав численні переломи ребер і грудної клітини, а також закриту травму живота. За висновками експертизи, смерть чоловіка настала від гострої крововтрати.

Тим часом його молодший брат плутався у показах, але затято переконував, що він до вбивства не причетний. Мовляв, його старший брат зловживає спиртним, і додому він заявився вже побитим. Водночас молодший брат навіть не скинув із себе закривавлений одяг та взуття. Отже, підозра відразу впала на нього  і чоловіка затримали. Тим більше, що знайшлися свідки, які бачили, як молодший брат штовхнув старшого, і той упав на землю.

Читайте також: Подвійне вбивство на Хмельниччині: душогуб не пожалів навіть своєї дитини 

Отже, затриманого чоловіка підозрюють у скоєнні злочину за статтею 121 ч.2 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За цією статтею йому можуть дати до 10 років ув’язнення.

" " " "