На Хмельниччині судитимуть чоловіка, котрий до смерті забив власну матір

Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі

1082

На Хмельниччині 46-річний мешканець Волочиського району, який до смерті побив свою власну матір, постане перед судом. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився ще на початку осені, 27 вересня 2020 року в селі Іванівці, що в Волочиському районі.

46-річний місцевий житель почав сваритися зі своєю 79-річною матір’ю. Конфлікт закінчився тим, що п’яний чоловік почав застосовувати фізичну силу, та сильно побив жінку кулаками. При цьому потерпіла ще деякий час була жива та погано себе почувала, однак ані вона, ані її кривдник-син не звернулися про допомогу до медиків.  Через півтори доби травми жінки взяли своє та спричинили її смерть.

Те, що причиною смерті стало саме побиття з боку сина пізніше довела судово-медична експертиза, яка показала, що у потерпілої від побоїв стався крововилив у головному мозку.

Читайте також: Шепетівчанин постане перед судом за збитого ним напідпитку пішохода

Наразі правоохоронці вже закінчили розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті. Матеріали скеровано на розгляд суду. Зловмиснику може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

" " " "