На Хмельниччині судитимуть нелюда, який підпалив хату з дитиною

Одержимого помстою п'яного чоловіка не зупинило, що в хаті спали невинні люди

4326

На Хмельниччині , у Старокостянтинові, завершили досудовий розгляд кримінальної справи про зумисний підпал житлового будинку з людьми.

Цей випадок стався 14 січня нинішнього року у селі Сербинівка Старокостянтинівського району. 55-річний житель села Левківка, добряче приклавшись до пляшки, вирішив піти помститися свої колишній співмешканці. Чоловік узяв із  собою легкозаймисту рідину та пішов палити її будинок.

Через вікно він хлюпнув тієї рідини на штори в кімнаті будинку, а також облив нею двері веранди і двері розташованого поряд господарського приміщення. Далі, щоб усе спалахнуло, вистачило одного запаленого сірника.

“Месника” анітрохи не зупинило, що на той час у будинку співмешканки перебували її дочка та малолітня внучка, і що вони могли живцем згоріти у хаті.

Читайте також: На Хмельниччині застілля закінчилося різаниною

Рятувальники, які терміново прибули гасити пожежу, зателефонували поліцейським. Через те, що палієм було застосовано легкозаймисту рідину, вогонь розгорівся і поширився будівлями дуже швидко. Фактично обійстя вигоріло повністю. На щастя, людям, що були в хаті, вдалося врятуватися.

Сума завданого збитку становить понад  600 тисяч гривень. Тепер, після завершення досудового слідства, справу передають у суд. Відповідно до закону палія можуть запроторити за грати на строк від 3 до 10 років.

" " " "