На Хмельниччині син забив батька палицею до смерті

Тіло закатованого старого чоловіка виявили соціальні працівники

8833

У Хмельницькому районі сімейний  конфлікт між сином і батьком забрав життя останнього. Трагедія сталась у селі Стуфчинці Хмельницького району.

Тіло убитого пенсіонера виявили випадково вранці 26 лютого соціальні працівники, які мали того дня везти його до лікарні. Та замість живого чоловіка у хаті вони застали скривавлене нерухоме тіло 80-річного господаря. Він був мертвий.

Читайте також: Версії загибелі чоловіка у Хмельницькому: поліція розглядає самогубство

Соцпрацівники відразу зателефонували до поліції. Слідчо-оперативна група, яка терміново прибула на виклик, виявила на тілі чоловіка численні гематоми, а на голові – відкриту черепно-мозкову травму, від якої, власне, він і помер.

Підозра зразу впала на 39-річного сина убитого, з яким у батька були неприязні стосунки. Під напором фактів тому більш нічого  не залишалося, як зізнатися в скоєному. Він також показав місце, куди кинув скривавлену палицю, якою бив батька, доки той не загинув.

Сина вже затримали. Попередня класифікація справи – стаття 115 (ч.1) ККУ – умисне вбивство. За цією статтею вбивці може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

" " " "