На Хмельниччині троє громадян травмувалися в ДТП

Два автомобілі зіштовхнулися "лоб в лоб"

757

На Хмельниччині правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної  пригоди, внаслідок якої постраждало троє громадян. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився днями на відрізку автодороги “Житомир – Чернівці” неподалік від села Сушки, що в Красилівському районі, котрий, за новою номенклатурою, входить до складу Хмельницького району.

Встановлено, що 37-річний шепетівчанин, керуючи автомобілем «Джилі», виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з позашляховиком «Тойота Хайлендер» під керуванням 33-річного жителя м. Ірпінь.

У результаті ДТП водій автомобіля «Джилі» та двоє його пасажирок 36 та 17 років отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні у м. Красилів. Водій «Тойоти» не травмувався.

Читайте також: На Хмельниччині судитимуть 59-річного винуватця летальної ДТП

Наразі обидва транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

" " " "