На Хмельниччині у страшній аварії загинуло двоє людей

Заступник військового прокурора Львівщини виїхав на зустрічну смугу та не залишив двом людям жодного шансу на життя

4380

У Хмельницькій області в районі обласного центру трапилася страшна ДТП, в результаті якої двоє громадян загинули. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився напередодні ввечері, 12 жовтня, неподалік від села Гелетинці, що в Хмельницькому районі.

За попередніми даними зіштовхнулися дві іномарки – Toyota Land Cruizer  і Volkswagen Passat B5. Аварія трапилася внаслідок того, що водій автомобіля  Toyota Land Cruizer, з невідомих причин, спрямував свій транспортний засіб на смугу зустрічного руху, по якій у той момент їхав автомобіль Volkswagen Passat B5.

За кермом “Тойоти” перебував заступник військового прокурора Західного регіону родом зі Львова. У “Фольксвагені” перебував 47-річний водій з Волочиського району, та його 42-річна пасажирка. Нажаль для них зіткнення стало фатальним. Травми, які вони отримали, не залишили їм жодного шансу на життя і вони загинули прямо на місці події.

При цьому тіла загиблих громадян затиснуло понівеченими металевими конструкціями транспортного засобу, тож для їх деблокування знадобилася допомога надзвичайників.

В той же час 49-річний водій “Тойоти” вижив, однак був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні у важкому стані.

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: пішохід та велосипедист госпіталізовані

В поліції відкрили кримінальне провадження. Наразі слідство намагається встановити, що спонукало заступника прокурора виїхати на зустрічну смугу

" " " "