На Хмельниччині вчора загубилося двоє дітей: що дали пошуки

Поліцейські вжили негайних заходів до пошуку зниклих малюків

1499

На Хмельниччині вчора в поліцію повідомили про зникнення двох дітей, йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Хмельницької області. У Шепетівському районі зникла 6-річна дівчинка та в одному із сіл Кам’янець-Подільського району втік із дому 8-річний хлопчик.

Учора близько полудня зателефонували із села Лавринівці Шепетівського району. Стривожений 33-річний батько повідомив про зникнення 6-річної доньки. Виявивши пропажу дитини, батьки самі кинулись на пошуки малої. Однак їхня біганина вулицями села та розпитування односельців результату не дали. Дівчинку того дня ніхто не бачив.

На виклик терміново прибув поліцейський офіцер громади Олександр Козачук. Як годиться, він спочатку опитав усіх членів сім’ї, і відразу взявся за пошуки. Поліцейський почав з огляду будинку та ним і закінчив. Дитина міцно спала… за меблями.

Як з’ясувалось, дівчинка гралася з братиком у хованки. Вона сховалася за меблі  і там задрімала. Причому заснула так міцно, що не чула, як стривожені батьки гукали її.

Читайте також: Зникнення хлопчика поблизу Кам’янця-Подільського: чого боялася мати

Того ж дня телефонний дзвінок із села Демшин підняв на ноги поліцейських Кам’янець-Подільського району. Звідти майже о 17-й годині зателефонувала вкрай стривожена 59-річна жінка. Вона повідомила, що її 8-річний онук втік із дому. У хлопчика є певні вади здоров’я, і тому розшукати його треба було якомога швидше. Однак сама вона не в змогла його розшукати.

На місце пригоди прибули районні поліцейські. Пошуки хлопчика взяв під свій особистий контроль начальник обласного управління поліції Анатолій Щадило.

Поліцейські заходились прочісувати село та ліс, прилеглий до населеного пункту. Саме там, у лісі, хлопчика і знайшли. На щастя, він був живий та неушкоджений.

" " " "