На Хмельниччині відкриють дитячий оздоровчий табір у заповіднику “Подільські товтри”

Табір функціонуватиме на закритій території, і в ньому є все для якісного відпочинку

1112

На півдні Хмельниччини, у заповіднику “Подільські Товтри”, відкриють оздоровчий літній табір для дітей. Табір “GALA CAMP” функціонуватиме на базі готельного комплексу “Гала готель”, повідомляє медіа-ресурс “День за днем”, посилаючись на повідомлення від­ділу з пи­тань ку­рор­тів і ту­риз­му Хмель­ницької ОДА у Facebook.

У повідомленні пишуть, що південна зона Хмельниччини разом із Сатановом становить прекрасну базу для рекреації. Але поки що більший акцент робиться на відпочинок дорослих, а дитячому приділяється менше уваги. А тим часом, діти могли би влітку чудово оздоровитись і відпочити у таких місцях.

Отже, табір “GALA CAMP” спробує хоча би частково заповнити цю прогалину. Дітям буде доступний тенісний майданчик, боулінг, дитячий майданчик для ігор, а також інші розваги та оздоровчі процедури. У комплексі також є власний бювет із мінеральною водою типу “Нафтуся”, яка подається з артезіанської свердловини.

Читайте також: В одному з курортних містечок Хмельниччини комунальники незаконно користувалися підземними водами

Якісне харчування, лікувальна вода, активний рух, здоровий сон і цілюще свіже повітря, настояне на квітучих літніх травах, створять всі умови для якісного відпочинку і для того, щоби дні, проведені в таборі, залишились у дитячій памяті доброю згадкою.

" " " "