На Хмельниччині вночі під час затримання зловмисника одержав травми офіцер поліції

Правоохоронець кинувся навздогін "чорному" лісорубу

1448

На Хмельниччині сьогодні вночі вдалося перешкодити вивезенню незаконно зрізаних дубів. Подія, що сталася у Славутському районі нагадувала епізод із блокбастеру. “Чорні” лісоруби, під покровом ночі, позрізали дуби в одній із лісосмуг та вже встигли повантажити їх на “Урал”.

Однак у цей момент викрадачів деревини помітили працівники воєнізованої охорони залізниці. Вони відразу зателефонували лісівникам, а самі намагалися затримати злодіїв, пошкодивши колеса їхнього автомобіля.

Читайте також: У Летичівському районі палав сухостій і тонув у річці собака

Побачивши, що справи кепські, один із злодіїв відразу накивав п’ятами. Інший, а було їх усього двоє, спробував втекти на автомобілі, сівши за кермо своєї вантажівки. За ним слідом рвонули на машині лісівники разом із дільничним офіцером поліції, які оперативно прибуи післ дзвінка ВОХРівців.

Далеко втекти водій на вантажівці з краденим лісом не встиг. Машина загрузла у ріллі. Тоді водій вискочив з неї і кинувся навтьоки. Першим його наздогнав офіцер поліції. Однак зловмисник не дав себе затримати, а вчинив шалений опір поліцейському, нанісши йому декілька ударів у тулуб та голову.

В ході боротьби зі злочинцем поліцейський одержав травми – синці та забої. “Чорного” лісоруба усе-таки скрутили і затримали. Ним виявився 27-річний чоловік зі Славути. Його подільника шукають. А нічний “герой” тим часом, уже заробив собі на дві статті кримінального кодексу – за незаконну вирубку лісу та за насильство щодо правоохоронця.

" " " "