На Хмельниччині волонтери  розвозили продуктові набори . Акція розпочалась в рамках проєкту  «Солідарність – доброта об’єднує”

1547

Прояв турботи у час карантину. На Хмельниччині стартувала соціальна акція. Сотні тих, хто потребує допомоги, отримали продуктові набори,придбані коштом Фонду Порошенка.  Заявки усі бажаючі подавали на платформі «Солідарність – доброта об’єднує”.   А вже цього тижня перші набори дістались своїх власників.

Марина мешкає у Хмельницькому нещодавно. Власного житла сім’я не має. А в час карантину позбулись і єдиного джерела доходів  – чоловік втратив постійну роботу. Тож зареєструвались для отримання продуктового набору.

Сотні волонтерів в рамках проєкту «Солідарність -доброта об’єднує» розвозять необхідні продукти до домівок тих, хто подав заявки. Отримала набір і пані Лариса.

Загалом на платформу «Солідарність – доброта об’єднує» з Хмельниччини надійшло понад тисячу  прохань про допомогу. Перших 240 продуктових наборів уже доставили до домівок соціально вразливих верств населення. У проєкті зголосились взяти участь волонтери ГО «Справа громад» та «Солідарна молодь».

Вже незабаром  у громадській організації очікують чергову партію пакунків. До їх фасування також залучають волонтерів. Усі вони дотримуються санітарних норм. А набори містять найнеобхідніші  продукти харчування.

Усіх бажаючих допомогти, волонтери запрошують  до своєї команди.

 

" " " "