На Хмельниччині випадкове знайомство обернулося для жінки триденними тортурами

Жінку три доби силоміць накачували спиртним і змушували брати кредити

37780

На Хмельниччині поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 189 ч.3 (Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах).

 

Приводом для такого розслідування став дикий випадок, що стався у Старосинявському районі, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.  Дорогою з роботи додому 46-річна жіночка познайомилась із чоловіком. Новий приятель видався їй настільки цікавим, що жінка, не роздумуючи, погодилася завітати до нього додому.

Та, як з’ясувалося, чоловік мешкав не сам, а зі своєю подругою. Удвох вони взялися за свою гостю, наливаючи їй одну чарку за іншою. Геть захмелілу жінку змусили взяти через Мережу кредит, потім другий. Парочка насильників споювала повністю деморалізовану жінку три дні, змушуючи її брати один кредит за іншим. Загалом набрали 12 тисяч гривень. Усю цю суму вони змусили жінку віддати їм, погоджуючи їй розправою.

Зрештою, аж через три дні таких тортур смертельно п’яній жінці вдалося вислизнути від своїх катів. Вона відразу подалась до поліції.

Читайте також: Кому коронавірус не страшний: у Хмельницькому затримали грабіжника, що нишпорив по кишенях

39-річну подругу чоловіка затримали відразу на квартирі, за місцем проживання. А її 40-річного співмешканця вирахували аж у Летичівському районі. Обох співучасників затримали та оголосили їм про підозру.

Якщо все підтвердиться в суді, то обоє можуть отримати до 10 років колонії із конфіскацією майна. Наразі вирішують питання про обрання кримінальній парочці запобіжного заходу.

" " " "