На Хмельниччині юний попутник пограбував пенсіонерку прямо на зупинці автобуса

Жінка залишилась без грошей і мобільного телефона

1264

Поліцейським Дунаєвецького району вдалося швидко розшукати юнака, що пограбував 67-річну пенсіонерку, з якою разом їхав в автобусі.

Пригода сталася опівдні в селі Балинівка Дунаєвецького району. 67-річна пенсіонерка поверталася маршрутним автобусом із селища Смотрич до себе в Балинівку. Поряд із нею сидів молодий хлопець, який вискочив з автобусу на зупинці вслід за жінкою.

Пенсіонерка не надала цьому значення: ну, вийшов собі хлопець, то й вийшов. Проте не встигла вона відійти кілька метрів від зупинки, як молодик наздогнав її, та, вихопивши з рук  жінки сумку, кинувся навтьоки. Пограбована жінка не змогла відразу зателефонувати в поліцію, адже її мобільний залишився в сумці. Крім того, разом із сумкою грабіжнику дісталися ще й чотири тисячі гривень, які там були.

Читайте також: На Хмельниччині грабіжник видер з рук у пенсіонерки пакет із продуктами

Дома пенсіонерка відразу розповіла про пограбування своєму синові, а той уже негайно зателефонував до поліції. Прибувши в село, поліцейські відразу взялися за пошуки грабіжника. Їм дуже допоміг детальний опис його зовнішності – жінка добре запам’ятала свого кривдника.

Тож правоохоронці швидко наздогнали його біля сусіднього села Балин. З’ясувалось, що 18-річний зловмисник саме там і проживає. Хлопцеві нічого не зоставалось, як повернути гроші, які він уже встиг дістати з сумки. Він також показав, куди викинув сумку з телефоном.

Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження. Грабіжнику-невдасі може загрожувати до 4 років колонії.

" " " "