На Хмельниччині засудили чоловіка, який зарізав свого товариша

Наступні 10 років свого життя зловмисник проведе за гратами

1004

На Хмельниччині суд прийняв рішення про покарання чоловіка, який в ході сварки зарізав свого товариша. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

Цей кривавий  інцидент трапився ще 7 лютого 2019 року в селі Велика Побійна, що в Дунаєвецькому районі, у будинку винуватця трагедії.

При цьому після вчинення злочину, 35-річний підозрюваний спробував приховати факт вбивства та видати усе за смерть від природних причин. Однак пізніше, в ході проведення експертизи, виявилось, що причиною смерті 46-річного чоловіка стало ножове поранення в області серця. В ході слідства доказів з’явилося стільки, що  у зловмисника не залишилось жодного виходу, окрім зізнання.

Читайте також: Суд над розбійниками з ПТУ у Хмельницькому: нападники проламали чоловіку череп

Напередодні Кам’янець-Подільський суд, який розглядав цю справу, визнав підозрюваного винним та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

При цьому сторону захисту засудженого не вдоволила таке рішення суду першої інстанції, через що було подано апеляцію. Проте  Хмельницький апеляційний суд відхилив їхню скаргу.

" " " "