На Хмельниччині засудили парубка, що ледь не убив літню жінку за пів тисячі гривень

Пенсіонерка забула звечора зачинити вхідні двері свого будинку

825

На Хмельниччині суд призначив 8-річне покарання у колонії  розбійнику, що посеред ночі вдерся у помешкання самотньої літньої жінки, побив її та пограбував.

Своє злодіяння 18-річний юнак скоїв 6 вересня минулого року. На світанку, о 5.40, до поліції зателефонувала жінка із села Михайлючка Шепетівського району. Вона повідомила, що вночі на її немолоду сусідку скоїв напад невідомий молодий чоловік.

Посеред ночі він проник у хату пенсіонерки, яка нічого не підозрюючи,  міцно спала. Молодик ухопив стареньку жінку із ліжка та почав її бити, вимагаючи віддати йому гроші.  Він ударив її кілька разів по голові та забрав гаманця, в якому старенька зберігала 550 гривень своєї пенсії. Не знайшовши більше ніякої поживи, незнайомець утік.

Слідчо-оперативна групи шепетівської поліції  швидко провела розшукові заходи і вже за кілька годин зловмисника затримали аж на Житомирщині. Однак, як з’ясувалося, він – житель Хмельниччини і мешкає в сусідньому селі. Тож цілком міг дізнатися, що стара жінка живе сама, від спільних знайомих.

Незважаючи на свій юний вік, розбійник уже має кілька судимостей. Крім того, поліція, у ході слідства, з’ясувала, що саме він причетний до ще двох крадіжок, скоєних у місцевих кафе.

Отже, за сукупністю злодіянь у нього “набігло” немало тюремного строку. В результаті парубка засудили до 8 років позбавлення  волі  із конфіскацією усього майна, що йому належить.

" " " "