На Хмельниччині затримали озброєного розбійника, який недавно вийшов з колонії

На Хмельниччині затримали озброєного розбійника, який недавно вийшов з колонії

1148

На Хмельниччині поліцейські затримали молодика з Житомирщини, якого підозрюють у розбійному нападі та пограбуванні таксиста на території Вінницької області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

25-річний молодик пригрозив пістолетом 28-річному таксистові, після чого заволодів його автомобілем, мобільним телефоном та грошима.  Інцидент трапився поблизу одного з сіл  у Вінницькому районі. Зловмисник попросив таксиста там зупинитися. Після цього він декілька разів вистрелив у повітря та змусив беззбройного водія віддати йому свій автомобіль  «Чері Амулет», а також мобільний телефон і всю наявну готівку.

Як тільки таксист дістався до найближчого місця, де є зв’язок, він одразу ж звернувся до правоохоронців. Ті, не гаючи часу, почали опрацьовувати усі ймовірні маршрути, якими міг втікати зловмисник. Також правоохоронці змогли встановити особу грабіжника. У вечір того ж дня поліцейським стало відомо, що викрадений автомобіль рухається у бік Хмельницької області. Ще через деякий час зловмисника затримали у Старокостянтинівському районі Хмельниччини.

Ним виявився 25-річний мешканець Житомирщини, котрий лише у червні цього року був звільнений із місць позбавлення волі, де відбував покарання за майновий злочин.

Читайте також: Розтринькувала людські гроші: на Хмельниччині судитимуть листоношу

Зброю молодика вилучили та передали фахівцям для проведення експертизи. Наразі слідство уже готує матеріали для оголошення затриманому про підозру, а також для обрання йому запобіжного заходу на час досудового розслідування.

У разі доведення вини підозрюваного на суді, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна або без неї.

" " " "