На Хмельниччині завершують ремонт автодороги між Базалією і Сатановом

До санаторію "Подільські Товтри" тепер не доведеться їхати, мов по смузі перешкод

2569

Цьогорічна тепла і доволі суха осінь дала змогу дорожнім будівельникам виконати намічені плани. Зокрема, шляховики завершують поточний середній ремонт автодороги Р-48  Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я на 60-кілометровому відрізку від Базалії до Сатанова і парку “Подільські Товтри”. Про це йдеться у повідомленні прес-служби облавтодору.

Цей шлях проходить через Війтівці, які лежать майже посередині відрізку, що ремонтується. Зараз ремонт дороги одночасно ведеться вже у двох кінцевих пунктах – Базалії та Сатанові.

Читайте також: В обласному центрі почали будувати нову вулицю

Дорогу відновлюють в рамках президентської програми “Велике будівництво”.  Незважаючи на те, що ремонт називається “середнім”, в рамках реконструкції дороги буде проведено чималу роботу: облаштують два нові шари асфальтобетонного покриття, укріплять узбіччя, обладнають “кишені” для заїзду транспорту, а також облаштують місцеві з’їзди.

Таким чином, вже найближчим часом цей відрізок шляху перетвориться зі смуги перешкод на комфортну європейську дорогу, якою легко і з мінімальним ризиком можна буде дістатися в потрібний пункт.

" " " "