НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ЗБИРАЮТЬ ВРОЖАЙ ЯБЛУК

584

Одне краще другого. В одному із садів Групи компаній «VITAGRO» вже кілька днів кипить робота зі збору яблук. Почали збирати ранні сорти. На площі саду у 100 гектарів висаджені різні саджанці, що дозволяє задовольнити бажання найвибагливішого покупця.

Аграрний бізнес – це не тільки прибутки, а й великі затрати і втрати. Наприкінці липня цього року внаслідок буревію частина саду у селі Свіршківці, що на Чемеровеччині, була суттєво пошкоджена. Але, як запевняє генеральний директор Групи компаній  «VITAGRO», це не привід  опускати руки.

Наука садівництва, як і інші напрямки аграрного бізнесу, не стоїть на місці. Аби бути конкурентними на ринку потрібно йти в ногу з цими технологіями. Спеціалісти компанії працюють над пошуком нових сортів та методів обробки, аби яблуко було не тільки солодким, смачним і красивим, а й екологічно чистим.

Розвиток садівництва у Групи компаній  «VITAGRO», має на меті і соціальну складову. Зокрема – це робочі місця, яких у селах не вистачає. Тільки у цьому саду в селі Великі Жеребки працює майже сотня людей.

" " " "