На Хмельниччині жінка обкрадала селян прикидаючись інспектором електромереж

Зловмисниця проникала в оселі довірливих людей під приводом перевірки показників лічильника

914

На Хмельниччині затримали жінку, котра обкрадала селян, проникаючи в їхні оселі під приводом перевірки показників електролічильника. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

22-річна підозрювана здійснювала свою злочинну діяльність в селах Полонського району.

Один з випадків трапився наприкінці січня цього року. Тоді до поліції звернувся 62-річний мешканець села Червоне. За словами потерпілого напередодні до нього в дім навідалася молода жінка аби перевірити показники лічильника, представившись інспектором електромереж. Лише через деякий час після того, як зловмисниця покинула його будинок, чоловік помітив зникнення трьох тисяч гривень.

Отримавши заяву, правоохоронці опитали потерпілого та розпочали кримінальне провадження. В ході слідчо-розшукових дій поліцейським вдалося встановити особу жінки, котра причетна до цього злочину. Зловмисницею виявилася 22-річна жителька Шепетівки.

Слід зазначити, що в ході здійснення крадіжки зловмисниця, скоріш за все, звернула увагу на скрутні умови проживання потерпілого, та не стала красти абсолютно всі кошти, залишивши йому з трьох тисяч 100 гривень.

В ході перевірки правоохоронці встановили причетність зловмисниці ще одного також злочину в селі Прислуч. Тоді вона викрала з оселі п’ять тисяч гривень.

Читайте також: На Хмельниччині оштрафували браконьєра з Тернопільщини

Наразі жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

" " " "