На Хмельниччині жінка вигнала на вулицю свою вдову невістку разом з п’ятьма внуками

Після смерті сина жінка зловживала алкоголем та вигнала, після чергової чвари, на вулицю своїх онуків разом з невісткою

1257

На Хмельниччині трапилася прикра сімейна драма, в результаті якої мати п’ятьох людей ледь не залишилася на вулиці без даху над головою. Про це повідомили в одному з сюжетів “ТСН”.

За попередніми даними, між свекрухою та її невісткою вдовою виник скандал, в результаті якого жінка вигнала на вулицю молоду мати разом з п’ятьма дітьми, серед яких є і її рідні онуки.

Слід зазначити, що деякий час тому свекруха почала зловживати спиртними напоями після того, як помер її син – батько її онуків та колишній чоловік невістки. Як і попередній чоловік вигнаної на вулицю матері п’ятьох дітей, він теж був алкоголіком, що і стало однією з основних причин його смерті.

Так Ірина залишилася разом з п’ятьма неповнолітніми на вулиці просто неба. Піти їй було нікуди, адже вона сирота і власного житла в неї ніколи не було. Сама Ірина ставиться до алкоголю негативно. Це в неї ще з інтернату.

Від першого чоловіка в неї п’ять дітей, від другого – ще троє. Зізнається, що вийшла за нього заміж заради житла, адже діватися їй було нікуди. Онуки свекрухи Ірини розповідають. Що після смерті сина їх бабуся випивала щодня, а деколи навіть брала їх іграшки щоб поміняти на чергову дозу спиртного.

В той же час у будинку свекрухи п’ять кімнат. За словами сусідів життя цієї сім’ї було досить важким. При цьому сам співмешканець свекрухи запевняє, що Ірина сама вирішила покинути оселю забравши з собою дітей.

Дивіться також: У безладі та з п’яною матір’ю

На щастя про цю ситуацію дізналися волонтери. Вони допомогли Ірині зібрати кошти на власний будиночок, тому вже зараз все минулося і багатодітній сім’ї є де жити. Тепер їх вже ніхто не вижене.

" " " "