На Хмельниччині злодійка-гастролерка обікрала пенсіонерку: де впіймали спритницю

Крадійка встигла обнишпорити хату, поки жінка поралась по господарству

1018

Історія з крадіжкою трапилась у селі Рахнівка Дунаєвецького району на господарстві у самотньої 73-річної жінки, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Пенсіонерка пішла поратись по господарству, залишивши хатні двері не замкненими. Коли жінка повернулась до хати, то з’ясувала, що з кімнати  зникли півтори тисячі гривень її пенсії. Потерпіла відразу зателефонувала до поліції.

Читайте також: Двоє загиблих у ДТП на Хмельниччині: від чого категорично відмовився водій, що збив велосипедистів

Прибувши на місце злочину, поліцейські опитали місцевих жителів. З’ясувалось, що того дня селяни примітили в Рахнівці підозрілу машину. Знайшлися й люди, які запам’ятали марку автомобіля та його номерний знак. Водійка роз’їжджала цією машиною сільськими вулицями та начебто скуповувала насіння.
Знаючи номер і марку автомашини, поліцейські простежили за камерами відеоспостереження її рух та “вирахували” спритницю аж у Чернівцях. Там її і затримали. Крадійка виявилась 39-річною жителькою Житомира.

На період, доки триватиме слідство, суд відправив “гастролерку” під домашній арешт. Тим часом, справу оперативно розслідували та вже відправили до суду. Санкції статті, яку інкримінують злодійці, передбачають позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

" " " "