На хмельницькому вокзалі відкрили кімнату відпочинку для військовослужбовців.

2163

 Кімнату для відпочинку відкрили на хмельницькому вокзалі. Зачекати поїзда та попити чаю там можуть військовослужбовці та члени їх сімей. Там є вся необхідна побутова техніка та меблі. Поки умовами перебування скористались менше як десять захисників. Проте на залізничній станції сподіваються – з часом відвідувачів в облаштованій кімнаті побільшає.

 Раніше на цьому місці була кав’ярня – тепер зала очікування. Ремонт та облаштування приміщення тривали близько місяця. Перебувати тут одночасно можуть до 10 людей. Ця безкоштовна кімната відпочинку не лише для військововослужбовців, а й для членів їх сімей. У них має бути наявний квиток та відповідне посвідчення.

Тих, хто виявив бажання перепочити, записують у відповідному журналі. Офіційно ця кімната запрацювала 5 лютого – за цей час умовами сервісу скористались менше як 10 військових. Приміщення при вході обладнане домофоном.

А от адміністратора у кімнаті немає – це досить затратно, кажуть на станції. Перед реєстрацією військовослужбовців знайомлять із правилами поведінки у кімнаті. До прикладу, там не можна вживати алкоголь. Є у приміщенні вся необхідна техніка: душ, пральна машина та мікрохвильова піч. Рушники, чай та побутову хімію можна отримати у чергового.

Для комфорту захисників додали сюди і телевізор та невеличку бібліотеку. Зачекати поїзда у кімнаті можуть і учасники Революції Гідності. Їм також потрібно показати необхідні документи.

 

" " " "