На Кам’янеччині чоловік через ревнощі до смерті побив дружину

528

Подружжя разом відпочивали у компанії товаришів. Під час застілля, чоловік приревнував дружину та побив її. Від отриманих травм молода жінка померла на місці.

Про смертельну пригоду розповідає пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

“Подія трапилась вчора, 20 грудня, близько 19.00 години в с. Слобідка-Рихтівська. На лінію «102» надійшло повідомлення від 46-річного місцевого жителя про те, що його 36-річний знайомий на ґрунті ревнощів спричинив декілька ударів руками по тілу та голові своїй 26-річній дружині, внаслідок чого вона померла”, – зазначають у поліції.

Як з’ясували правоохоронці, подружжя відпочивали разом у компанії знайомих. Під час застілля, чоловік приревнував жінку до інших, через це і почав її бити. Травми, які отримала молода дружина виявилися смертельними. Час смерті потерпілої та її точну причину наразі встановлює судово-медична експертиза.

Підозрюваний зізнався у скоєному. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Розслідують вбивство слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції. Чоловіку мають оголосити про підозру, а також обрати запобіжний захід.

Зловмиснику загрожує ув’язнення терміном до 10 років. Слідство триває.

" " " "