На межі Хмельницької області невідома жінка викинула на смітник своє немовля

До правоохоронців Хмельниччини та Чернівеччини звернися колеги з Тернопільської області з проханням допомогти розшукати жінку, котра викинула свою новонароджену дитину

1267

Правоохоронці Тернопільщини звернулися до колег з Хмельницької та Чернівецької областей з проханням допомогти їм розшукати жінку, котра викинула на смітник своє новонароджене немовля. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася на Борщівському сміттєзвалищі, котре знаходиться в околицях межі між трьома областями. Саме там працівники КП знайшли тіло новонародженого хлопчика, котре було загорнуто в дитячу ковдру. При цьому маля було доношене, вагою біля чотирьох кілограмів.

Полісмени Тернопільщини звернулися до колег з Чернівецької та Хмельницької областей, аби ті їм допомогли зі встановленням особи гори-матері. Усі три області межують з селом, де знаходжиться зазначене сміттєзвалище.

При цьому правоохоронці припускають, що ця жінка може звернутися до медиків про допомогу, або ж купити в аптеці характерні для післяпологового періоду ліки.

Читайте також: Розбещував першокласницю: на Хмельниччині чоловіка підозрюють в педофілії

Прохання до всіх, кому відомо про жінок, які перебували на останніх місяцях вагітності, а зараз в післяродовому стані і дитина відсутня, повідомляти на лінію «102» або за номерами: (03541) 2-12-45, (098) 750-83-85, (096) 826-99-93.

Можливо, хтось з рідних впізнає ковдру. Будь-яка інформація може допомогти встановити особу розшукуємої жінки. Анонімність гарантуємо.

" " " "