На одній – спокій, на іншій – гамірно. В Хмельницькому продовжується підрахунок голосів. 

843

На одній – спокій, на іншій –  крики та відпочинок в обіймах з бюлетенями. Дві окружних виборчих комісії, що розташовані в Хмельницькому, продовжують приймати протоколи та бюлетені із виборчих дільниць.

На одинадцяту годину понеділка у окружній виборчій комісії спостерігається тиша. Тут залишилося опрацювати результати  трьох виборчих  дільниць, через деякі невідповідності члени 187 ОВК їх відправили на доопрацювання.

А от на сусідньому – 188-му виборчому окрузі – ситуація кардинально інша. Тут переважно зосередженні ДВК із Волочиського, Хмельницького районів та частини обласного центру. Під час  півдобового очікування в черзі люди починають сваритися.

Члени комісій  бідкаються на млявий підрахунок голосів з боку ОВК. Кажуть, умов чекати   та передати виборчу документацію  тут не створено ніяких.

Незважаючи на ранній приїзд , члени ДВК із Пирогівець вже були далеко за сотню у черзі.

На одинадцяту годину 188-ма окружна виборча комісія опрацювала половину протоколів із 191-єї виборчої дільниці. Млявий підрахунок пояснюють тим, що на деякі протоколи потрібно витрачати більше часу.

Стосовно явки по обох ОВК, то в середньому вона становить 67-м відсотків

" " " "