На один день Хмельницький став модною столицею. Підсумик тижня .

613

Дитячі, чоловічі та жіночі моделі. На один день Хмельницький став модною столицею. На даху одного із торгово-розважальних центрів міста відбувся показ одягу від молодих дизайнерів. Фестиваль МоДні організовують другий рік поспіль. Його проведення підтримує міська рада. Кошти на це виділяються в рамках Програми «Громадські ініціативи». Усе задля того, аби відкрити молодих дизайнерів та дати поштовх для розвитку вітчизняного виробництва.

І знову подіум на даху торгівельного центру зустрічає шанувальників фешн-індустрії. Проект-переможець громадських ініціатив вкотре порадував відкриттям нових імен місцевих дизайнерів.

З двадцять одного претендента на показ обрали лише сім. Молоді дизайнери мали можливість презентувати одну колекцію та розповісти про себе перед вибагливою аудиторію місцевих модників.

Модний показ розпочався з дитячого одягу. Це, здебільшого, мініатюри дорослого луку. Дизайнери пропонують дітям рвані джинси, ділові образи та пишні сукні.

Урбаністичні сумки та класичний вінтажний одяг поєднали в одну колекцію два дизайнери. Дівчата на подіум виходили у сітках та колготах. Ці елементи дизайнерка додала, аби загальний образ виглядав натуральнішим. У кожної моделі в руках –  сумка зі старих банерів. Митці кажуть,  зі старого створювати щось нове  –  нормальна практика.

В кінці показу дизайнери закидали присутніх своїми виробами.

Після показів – нагородження. Третє місце і дві тисячі гривень виграла молода дизайнерка Алла Кукурудзяк зі своєю колекцією «Поєднувати непоєднуване». Вона –  ще студентка університету без власного бренду. Але шити любить з дитинства. Багато експериментує з кольорами. От і ця колекція  – з класично червоного та трендової клітинки.

Дебютна колекція під назвою «Твоє обличчя» від Тіа Тайсм отримала друге місце і три тисячі гривень. Класичні чоловічі сорочки сиділи спокусливо на струнких жіночих моделях. Доповнювали образ  довжелезні панчохи,  – вони додавали  романтики. Усе це було приправлено унікальним принтом, який дизайнерка створювала власноруч.

Лідером дизайнерських перегонів стала Лілія Романишин. Вона вразила конкурсне журі своєю чоловічою колекцією «Вінтажне бунтарство». Дизайнерка одягнула манекенників в укорочені штани поєднанні зі светрами оверсайз. За свій унікальний стиль отримала 10 тисяч гривень на розвиток власної справи.

 

" " " "