На роздоріжжі. Хмельницький перебуває у помаранчевій зоні, проте обмеження з 8-го квітня будуть як у червоній

611

На роздоріжжі обмежувальних зон. Хмельницька область та сам обласний центр фактично перебуває у помаранчевій зоні. Але обмеження у Хмельницькому вже з 8-го квітня будуть як у червоній. До останнього рівня небезпеки нашій області не вистачає лише перетину однієї десятої відсотка коефіцієнту виявлених випадків. Тож які обмеження діятимуть у Хмельницькому?

Щодо роботи громадського транспорту – він працюватиме в режимі спецперевезень. Спеціальних квитків видавати цього разу не будуть. Достатньо буде лише пред’явити або ж посвідчення, або ж довідку з роботи. Пільгові категорії населення зможуть користуватися громадським транспортом у визначенні години.

Заклади харчування працюватимуть у двох режимах – або ж на виніс, або ж на адресну доставку. Продовольчі ринки працюватимуть у звичному режимі із дотриманням усіх карантинних норм. А от речові матимуть обмеження.

До кінця тижня перші-четверті класи навчатимуться у звичному режимі, далі їхню долю вирішать на наступній комісії.

Робота дитячих садочків дозволена. Проте, за словами очільника міста, якщо батьки не хочуть ризикувати здоров’ям дітей – їх можна залишити вдома.

" " " "