На Шепетівщині закрили чоловічий монастир: що стало причиною

У Шепетівській РДА рекомендували встановити біля монастиря знаки і таблички про проведення особливого режиму

1195

Городищенський чоловічий монастир тимчасово закривають через смерть монаха від коронавірусу. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії з  питань  техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій Шепетівського району.

Напередодні помер монах Городищенського Свято-Різдво Богородичного чоловічого монастиря, якому посмертно підтвердили діагноз коронавірусного захворювання. На сайті Шепетівської РДА повідомляють:

«У зв’язку з виявленням на території монастиря випадку захворювання на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, з метою локалізації та ліквідації спалаху хвороби у межах монастиря, комісією було прийнято рішення встановити на території монастиря карантин, заборонивши відвідування та проведення будь-яких заходів на його території, що передбачають наявність відвідувачів/прихожан».

Окрім того, адміністрація зобов’язала працівників Шепетівського відділу поліції жорстко контролювати дотримання встановлених правил, аби населення не наражало себе на небезпеку.

" " " "