На Старокостянтинівському шосе з’явилися труками

2258

Трукамів більше. На Старокостянтинівському шосе з’явилися лазерні прилади вимірювання швидкості. До цього «шумахерів» ловили на східному під’їзді до міста та на Західно-Окружній. Віднедавна патрульні поліцейські вимірюють швидкість на відрізку «Хмельницький – Стуфчинці».

Ось цьому пану, як кажуть серед водіїв, не дуже пощастило. Його впіймали на-гарячому. Тепер за перевищення швидкості доведеться заплатити.

У населеному пункті їхати дозволено зі швидкістю 50 плюс 20 кілометрів на годину. Похибка трукама – 3 кілометри, тобто грошова відповідальність настає з 73 кілометрів на годину.

Тут же, на місці зупинки, водій-порушник може ознайомитися з відео-доказами. Кермувальників, які перебуваючи ще у місті, женуть, до слова, немало. У середньому, це – півсотні постанов у день.

До трас обслуговування, це від кордону з Вінницькою до межі з Тернопільською областями та від Хмельницького до Чернівеччини, патрульним додали місто. Ще донедавна «шумахерів» ловили на східному під’їзді та на Західно-Окружній. Віднедавна копи вимірюють швидкість на відрізку «Хмельницький – Стуфчинці».

А ще ця ділянка дороги – одна з найбільш аварійних у місті. Водії, думаючи, що за межами обласного центру, часто додають газу та спричиняють аварії. Це, по суті, основна причина, чому труками з’явилися на Старокостянтинівському шосе. Далі в обслуговування патрульним довірять весь відрізок дороги Н03. Спершу – до повороту на Красилів, далі – до межі з Житомирською областю.

" " " "