На сторожі комфорту. Комунальники відзначають професійно свято

864

Вони працюють, коли інші відпочивають. Все заради комфорту в оселях і чистих вулиць. У третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства відзначатимуть професійне свято. Більшість його зустрінуть на робочому місці.

Селище Богданівці розташувалося неподалік обласного центру. За чисті вулиці і під’їзди тут відповідають 12 працівників місцевого комунального господарства.

За якісну воду і безперебійну її подачу у Богданівцях питають з Володимира Юхимовича. Чоловік вже на пенсії, але продовжує працювати на очисній станції. Каже,- молодь не поспішає іти у комунальну сферу. Відлякує важка робота і не завжди висока заробітня плата. А працювати доводиться багато.

Крім Богданівець комунальне підприємство обслуговує сусідні села Копистин та Івашківці. Поряд із щоденним справами прибирання, ремонтів, вивозу сміття –  втілюють масштабні проєкти.

В переддень прфесійного свята богданівецькі комунальники приймають вітання. Їм бажають гідних заробітків і легкої праці. Серед гостей – представник благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”.

Крім Богданівець помічники народного депутата України Сергія Лабазюка завітали до комунальнх закладів ще ряду громад краю.

 

 

 

 

" " " "