На термометрі за тридцять. Хмельничани масово ринули до води

834

Літо прийшло, з ним і спека. Вже кілька днів на території нашої області метеорологи фіксують значне підвищення температури. Градусник показує за тридцять, тому хмельничани почали все частіше приходити до води. Одні щоб охолонути від нещадного сонця, інші або засмагнути, або вирівняти засмагу перед морським відпочинком.

Близько одинадцятої години середи на місцевому пляжі вже засмагають та купаються кілька сотень людей. Ті, хто прийшов поніжитися на сонечку кажуть, це хороша альтернатива морю.

Щодо  відпочинку на  вітчизняних або іноземних курортах  то є люди, котрим такий відпочинок не по кишені, одні ще думають, а дехто вже повернувся.

Окрім прийому сонячних ван, багато місцевих купаються у водах Південного Бугу. На щастя, цього року прикрих випадків не було. За любителями поплавати пильно стежать рятувальники та час від часу попереджають про небезпеку.

Окрім небезпеки від купання на березі є інша – сонце. Якщо не користуватися захисними кремами та іншими засобами в кращому випадку можна обгоріти, в гіршому навіть потрапити до лікарні. Багато хмельничан до палючого сонця ставляться з обережністю.

" " " "