Набір у патрульні Хмельницького триває

2035

Поліція шукає кадри. У Хмельницькому триває набір до лав патрульних. На сьогодні вже заповнено більше півтисячі онлайн-анкет та понад сотня претендентів подали документи. Більше у хмельницькій поліції воліють служити чоловіки. Жінки становлять третину усіх охочих.

Відбір до лав патрульних проходить Дмитро Насеткін. Попередньо, хлопець заповнив онлайн-анкету, а сьогодні вже подає документи. Про бажання бути поліцейським говорить залюбки. Усе просто – це дитяча мрія.

Перший відбір, каже Дмитро, пропустив, адже тоді шукали патрульних віком від 21 року, а йому було лише 19-ть. У другому наборі вікове обмеження – 20 років. Себто для Дмитра це – однозначно шанс, яким гріх було не скористатися. Така ж ситуація і у Каріни. У свої 20-ть вона також вирішила стати копом.

Бажання змінювати себе та суспільство – це, звісно, «плюс», втім є вимоги, яким потрібно відповідати. Про усі критерії претенденти знають та залюбки розповідають, якими якостями повинен володіти патрульний.

Нагадаємо, набір до лав патрульних у Хмельницькому триває з 12-го червня. На сьогодні вже заповнено більше півтисячі онлайн-анкет та понад сотня претендентів подали документи. Більше у хмельницькій поліції воліють служити чоловіки. Жінки становлять третину усіх охочих. Для того, аби стати патрульним спочатку потрібно заповнити онлайн-анкету, отримати повідомлення з переліком необхідних документів, зібрати їх та нести до Управління патрульної поліції. Не біда, якщо щось упустили.

Окрім того, у патрульних, навіть не день, а, майже, місяць відкритих дверей. Якщо претендент воліє ознайомитися з діяльністю поліції, подивитися як працюють та в яких умовах – будь ласка, по Управлінні організують цілу екскурсію.

Час ознайомитися та подати заявку ще є. Набір до лав патрульної поліції Хмельницького триватиме до 1-го липня.

 

" " " "