Наче своїх мало: молодик із Херсона розповсюджував наркотики у Хмельницькому

"Гастролера" впіймали під час чергового "рейду"

1141

У Хмельницькому поліцейські впіймали чергового розповсюджувача наркотиків, що створював “закладки” на вулицях обласного центру. Ним виявився 27-річний житель  Херсона,  повідомляє прес-служба обласної поліції.

На момент, коли закладчика затримали поліцейські , у чоловіка було при собі 7 згортків, в яких містилась психотропна речовина PVP (так звані солі) та наркотик LSD. Ще 71 згорток із наркотиками, що належали цьому розповсюджувачу, знайшли в одній із потаємних сховок, облаштованих продавцем. Розповсюджувач знаходив собі клієнтів у Мережі, усі замовлення отримував через інтернет-месенджер.

Та основні “поклади” психотропів лежали на квартирі, яку херсонський гість винайняв у Хмельницькому ще приблизно 10 березня. Там правоохоронці виявили 284 згортки із дурманом на будь-який смак: від “старого доброго” канабісу до важких синтетичних наркотиків.

Крім того, на винайнятій квартирі  під час обшуку поліцейські знайшли та вилучили пакувальний матеріал, електронні ваги, телефони і записники. Скільки він вже встиг продати цієї гидоти, невідомо.

Читайте також: Кримінальний сімейний підряд: У Полонному матір із сином збували наркотики

Отже, загалом у “гастролера” вилучили 360 згортків, що містили солі, амфетамін, LSD канабіс. За цінами чорного ринку усе це “добро” тягне на суму близько 180 тисяч гривень та на ув’язнення терміном до 10 років.

Закладчика затримали і зараз готуються обрати йому запобіжний захід.

" " " "