Нацгвардійці у Кам’янці-Подільському затримали дезертира та громадянку із наркотиками

465

Майже в один і той час в Кам’янці-Подільському нацгвардійці виявили двох правопорушників.

Про це інформують у військовій частині 3053 Національної гвардії України.

«Увечері 18 листопада патрулі нацгвардії затримали громадянина, що перебував в розшуку та громадянку, яка мала при собі значну кількість наркотиків», – інформують в Нацгвардії.

Близько шостої вечора правоохоронці, під час патрулювання вулицею Соборна, звернули увагу на чоловіка, який сильно занервував, побачивши нацгвардійців.

Перевіривши особу у базі даних, правоохоронці встановили, що той перебуває в розшуку за вчинення злочину, передбаченого ч.3ст.408 КК України («Дезертирство вчинене в умовах особливого періоду»).

Чоловіка передали Кам’янець-Подільському районному управлінню поліції.

На тій же вулиці, майже в той самий час, увагу іншого патруля привернула група з трьох осіб, які голосно лаялися, використовуючи нецензурну лексику.

Як з’ясувалося, 37-річна мешканка Кам’янця-Подільського, при собі мала пластикову коробку з білою речовиною в кристалічному стані, зовні схожою на наркотичну, та два згортки з фольги, що містили таку ж речовину.

«Окрім того, жінка мала пристрій для розкурювання знайдених у неї наркотичних речовин, які вона назвала «солями». Загальна вага вилучених у неї заборонених речовин становила близько 17 грамів», – інформують в поліції.

 

" " " "