4 пожежі та врятоване життя: якою була доба для хмельницьких вогнеборців

Нелегкою виявилася доба, 11 липня, для вогнеборців області

473

У різних районах області надзвичайникам довелося приборкувати аж 4 пожежі. Горіло і в приміщеннях, і рослинний покрив. В одній з пожеж ледве не загинув 55-річний чоловік. Житель Красилова мало не поплатився життям  через власну необережність. Вогнеборці, що прибули на ліквідацію пожежі, врятували небораку  з палаючої квартири. А ось вогонь виник, наймовірніше через необережність під час паління. Так, згубна звичка мало не згубила чоловікові життя. Потерпілого передили медикам, які надали необхідну допомогу.

Через проблеми з електрикою, горіло і в житловому будинку, що в селі Ставинці Хмельницького району. Пожежу гасили одразу дві команди вогнеборців: 22 ДПРЧ та МК Дунаївці. На щастя, вогонь, оперативно ліквідували та обійшлося без постраждалих.

А ось у Шепетівці та селі Копистин, що у Хмельницькому районі, горів сухий рослинний покрив. Пожежі виникли, очевидно, через необережне поводження з вогнем. В обох випадках із загоряннями швидко впоралися вогнеборці. Під час пожеж обійшлося без постраждалих.

.

" " " "