Блукала майже добу꞉ правоохоронці Деражні розшукали та повернули додому заблукалу літню жінку

Пошуки тривали майже добу

428

Події відбувалися у понеділок, 18 жовтня, тоді до правоохоронців сектору №3 Хмельницького РУП звернулася мешканка Хмельницького та повідомила, що її 85-річна свекруха, яка проживає у селі Волоське пішла з дому ще по обіді та не повернулася.

Одразу ж правоохоронці почали пошукову операцію. Залучили до неї і небайдужих селян. Усі разом шукали жінку поважного віку у довколишніх селах та лісосмугах. На щастя, пошуки увінчалися успіхом. Через добу, близько 16-ї години 19 жовтня, вони знайшли перелякану бабусю серед поля на відстані 7 кілометрів серед села.

Жінка була розгублена, погано орієнтувалася у просторі та не могла знайти дорогу до свого будинку. Правоохоронці повернули її додому живою та неушкодженою.

До речі, шукаючи бабусю, по довколишніх лісосмугах, правоохоронці врятували борсука, який потрапив у пастку. Її, зроблену з металевих тросів, хтось натягнув між деревами. І коли б не пильність і вчасна поява правоохоронців, тварина могла б загинути . Борсука звільнили від пут та випустили на волю.

Отож, обидві історії пригод однієї доби закінчилися щасливо

" " " "