Ціна питання – 10 тисяч гривень꞉ на Хмельничині викрито патрульного поліцейського при вимаганні неправомірної вигоди

На Хмельниччині під час отримання хабаря затримали патрульного поліцейського

627

Командира роти батальйону Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції Нацполіції України викрито під час отримання неправомірної вигоди за сприяння в одержанні водійського посвідчення, повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

Зꞌясувалося, що правоохоронець  пообіцяв мешканцю Хмельниччини посприяти у здачі іспитів для відновлення права керування транспортними засобами та отримання посвідчення водія. Аби все пройшло успішно, він пообіцяв  вплинути на працівників Регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області. Свої послуги правоохоронець оцінив у 10 000 гривень.

Однак, після отримання 250 доларів США неправомірної вигоди, експравоохоронця затримали співробітники Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області та Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі територіального управління ДБР проводять збір та фіксацію доказів та вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що жителя Старокостянтинова було затримано при спробі підкупу правоохоронця

" " " "