«Гаряча доба»꞉ протягом минулої доби вогнеборці Хмельниччини приборкали кілька пожеж

Минула доба виявилася нелегкою для вогнеборців, адже їм доводилося неодноразово виїжджати на ліквідацію пожеж

722

А їх було немало. Горіли як житлові та підсобні споруди, так, і стерня та суха трава. Зокрема, у с. Білгородка Шепетівського району, від вогню довелося рятувати житловий будинок, власник якого допустив необережність під час паління. Вогонь устиг поширитися на територію площею 25 кв. м і добряче нашкодити, адже знищено покриття,  перекриття та пошкоджено стіни.

Також горіло і в Хмельницькому районі. Там у селі Іванківці зайнявся сарай. Вогонь,  який виник через неправильне користування піччю, встиг пошкодити домашнє майно.

Вогнеборці гасили вогонь і на відкритих територіях. Так, поблизу с. Пільний Олексинець Хмельницького району горіла стерня, за межами м. Славути довелося рятувати від вогню суху траву. В обох випадках вогонь наніс збитків землі, крім того, у Славуті вогнем пошкоджено паркан.

Ще одну пожежу на відкритій території гасили у с. Лозова Хмельницького району. Там довелося рятувати суху траву, на  території площею 100 кв. м. Причиною пожежі вважають необережне поводження з вогнем.

На щастя, в усіх випадках, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Віньківцях згорів павільйон із бджолами

" " " "