Хмельниччина знову постраждала через негоду: авто з дитиною занесло у кювет

Несприятливі погодні умови прогнозують до кінця тижня

2792

На Хмельниччині учора через часті проливні дощі затопило чимало доріг, мостів підвальних приміщень. Надзвичайникам  неодноразово доводилося рятувати автомобілі із затоплених проїжджих частин, один автомобіль, в якому перебувала малолітня дитина, навіть знесло у кювет.

На сайті ГУ ДСНС повідомляють, що упродовж  доби рятувальники Хмельниччини 8 разів залучалися до ліквідації наслідків негоди. Через проливні дощі надзвичайники виїжджали на буксирування техніки в місто  Кам’янець – Подільський. У водяній пастці опинився рейсовий автобус «Калуш — Кам’янець-Подільський», в якому перебувало 12 людей, серед яких троє дітей. Окрім того, посеред води були вимушені зупинитись і 8 легкових автомобілів з пасажирами. В одній із затоплених автівок перебувало двоє неповнолітніх дітей. Потужні дощі спровокували потоп у місті, зокрема на ринку. У соцмережах користувачі розмістили відео, де з Новопланівського мосту утворився майже справжній водоспад.

Постраждав від негоди і легковий автомобіль, де перебувала мала дитина – авто злетіло  з дороги у кювет. Лихо сталося в селі Великі Юначки Красилівського району.

Не оминула вода і обласний центр – працівники ДСНС 4 рази виїжджали на відкачування води біля під’їздів житлових будинків у Хмельницькому. Чи не найбільше від потопу постраждала вулиця Зарічанська. Викачували воду і на території універмагу та підвалу насосної станції в смт Дунаївці.

Ліквідовували наслідки погодніх умов і в смт Ярмолинці – рятувальники змивали намитий ґрунт з проїжджої частини дороги, а також розкрижували  повалене дерево на автодорозі поблизу сіл Турівка і Червона Дубина Теофіпольського району.

" " " "