Хмельницькі полісмени по гарячих слідах затримали грабіжника із Рівненщини

344

Розбійник, погрожуючи зброєю, відібрав у жительки Рівненщини усі заощадження та банківські картки.

Як повідомляють у Національній поліції Хмельниччини, інцидент стався 3 листопада о 9:00 ранку в с. Великі Омеляни, що на Рівненщині.

Жертвою нападника стала 50-річна місцева жителька. 43-річний розбійник проник у її домівку, спочатку побив, а згодом, погрожуючи зброєю, забрав усі заощадження та банківські картки. Як тільки грабіжник зник у невідомому напрямку, потерпіла одразу зателефонувала до поліції.

Оперативники встановили, що розбійник кермує автомобілем «Форд». З допомогою камер відеоспостереження, дізналися номерні знаки автівки.

«У Рівненській області ввели план «Перехват». Працівники карного розшуку встановили, що грабіжник  може перебувати на території Шепетівського району. Тож передали цю інформацію колегам з Хмельниччини, яка невдовзі підтвердилася», – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Оперативники Шепетівського райуправління поліції спільно з патрульними затримали грабіжника поблизу с. Климентовичі. У нього вилучили зброю та пограбоване майно.  Як виявилося, зловмисник раніше був судимий за злочини проти життя та здоров’я.

Нападника помістили в ізолятор тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

" " " "