Летальна ДТП на Камꞌянеччині꞉ легковик перекинувся у ставок

Дорожньо−транспортна пригода з летальним наслідком трапилася вчора, 11 вересня, у Кам’янець-Подільському районі

731

Там, у с. Привороття Друге, перекинувся у ставок легковий автомобіль. Внаслідок ДТП одна людина загинула, а ще двоє травмувалося, про це повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на пресслужбу ДСНС.

За словами надзвичайників, отримавши повідомлення про ДТП, вони одразу ж виїхали на виклик. Прибувши на місце події, надзвичайники зꞌясували, що 39−річний водій, керуючи автомобілем  «Форд Фокус», не вибравши безпечної швидкості руху та не впоравшися із керуванням зꞌїхав в ставок, де й трапилося утоплення авто.

Внаслідок ДТП, один із чоловіків, що перебували в салоні автівки отримав перелом лівої ноги, а інший травму руки. Обох одразу ж госпіталізували у Кам’янець-Подільську міську лікарню №1. Крім того, потерпілі повідомили про те, що в автівці була ще одна людина.

За допомогою водолазів із рятувального відділення №4 АРЗ СП ГУ ДСНС у Хмельницькій області та приватний автокран. Піднявши автомобіль з водойми, у салоні виявили  жителя с. Привороття Друге, 1974 р.н., який уже не подавав жодних ознак життя. Його тіло передали поліцейським.

Нагадаємо, що у смертельній ДТП на Дунаєвеччині загинув мотоцикліст

" " " "