На Хмельниччині автобус, що їхав із Польщі, “догнав” легковика

Серед людей, які їхали в автобусі, ніхто не постраждав

864

Минулими вихідними, незважаючи на суху погоду, на дорогах Хмельниччини сталося 4 ДТП, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

На жаль, в одній із цих аварії, яка трапилася в ніч із суботи на неділю у Деражнянському районі, четверо людей загинуло. Усі – молоді: віком від 18 до 33 років.

Ще одна  аварія трапилась у суботу, 21 вересня. Поблизу села Немиченці Хмельницького району легковик “Шкода Фабія” зіткнувся з вантажівкою “ЗІЛ”. Водій вантажівки не постраждав. Незначні травми також отримав 57-річний водій легковика. Увесь удар дістався його 56-річній пасажирці. Жінка одержала політравму і була доставлена швидкою у реанімацію обласної  лікарні. Медики кажуть, що вона переубває у вкрай важкому стані.

Ще одна аварія сталась учора по обіді у Новоушицькому районі, неподалік від села Бучая. Там зіткнулись два легковика. В результаті 53-річна пасажирка однієї з автомашин отримала закритий багатоуламковий перелом променевої кістки. Жінці наклали гіпс та відпустили її додому.

Учора ж на трасі поблизу селища Війтівці автобус, що їхав за маршрутом “Гдиня-Херсон” підбив легковик “Ауді А6”, який їхав з ним у попутному напрямку. Ніхто з пасажирів автобуса внаслідок зіткнення не постраждав. Залишилась неушкодженою і 25-річна водійка легковика. А от пасажирам знадобилась госпіталізація. У 47-річної жінки виявилась вивихнута ключиця, а в її 51-літнього чоловіка лікарі діагностували забій грудної клітини. Обоє потерпілих – жителі Дніпропетровської області, їх доставили у травматологію Волочиської центральної районної лікарні.

" " " "