На Хмельниччині у вогні загинув власник будинку

51-річний господар не зміг вибратися з помешкання, охопленого вогнем

1201

Пожежа, що сталася вчора вдень у селі Малишівка  Старокостянтинівського району, забрала людське життя. Телефонний дзвінок із села надійшов на службу “101” о 13-й годині. Уже за лічені хвилини рятувальники були на місці. Проте червоний півень встиг розгулятися не на жарт. Вогнем була охоплена уся житлова будівля площею в 40 квадратних метрів.

Відразу взявшись за справу, пожежники встигли погасити полум’я до 13.27. Однак вогонь встиг завдати будинку великої шкоди. На жаль, від пожежі постраждав не лише будинок.  Зайшовши всередину згорілого помешкання, пожежники виявили там тіло 51-літнього господаря оселі. Чоловік загинув у вогні. Ймовірною причиною загоряння вважають куріння у ліжку.

Читайте також: У Деражнянсьому районі сусіди ледь встигли вихопити бабусю з вогню

На щастя, ще одна пожежа у тому ж, Старокостянтинівському, районі обійшлася без жертви. У селі Волиця-Керикешина виникло загоряння у хаті 70-річного селянина. До моменту приїзду рятувальників вогонь устиг захопити близько 8 квадратних метрів житлової площі. Прибувши на місце події, пожежники, у першу чергу, кинулися всередину помешкання, адже там, за совами сусідів, залишався господар будинку.

Рятувальникам вдалося вивести 70-річного чоловіка з палаючої хати живим. Біля будинку на нього вже чекали медики швидкої допомоги, які також терміново прибули на виклик. У цьому випадку ймовірною причиною пожежі вважають коротке замикання електромережі.

Зважаючи на те, що починається опалювальний сезон, рятувальники застерігають жителів області від необережного поводження з опалювальними приладами. Адже і несправна електромережа, і звичайна сільська піч можуть стати причиною непоправного лиха.

" " " "