На побачення на поцупленому авто ꞉ на заваді стали дунаєвецькі правоохоронці

До поліції звернувся мешканець с. Тинна, що на Дунаєвеччині

505

Чоловік повідомив про те, що у період з вечора 10 серпня по ранок 11 серпня, з його обійстя зник мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter 211». Поліцейські одразу ж взялися шукати авто.

Одразу ж вдалося знайти і мікроавтобус,  і злодія. Ним виявся товариш власника, 24−річний мешканець сусіднього с. Тернова. Напередодні  чоловіки  влаштували спільний відпочинок вдома у власника авто. Господар пішов спати. А його товариш вирішив покатитися. Він узяв ключі, адже знав, де вони зазвичай лежать, та поїхав у невідомому напрямку.

Шукали мікроавтобус правоохоронці особового складу районного управління поліції. Користуючись оперативною інформацією, поліцейські виїхали за місцем можливого перебування авто. Горе−катальник перебував, на той час, в мікроавтобусі і знаходився у селі Левада. Далі збирався зꞌїздити на побачення до дівчини у сусіднє село Пісочна, однак завадили правоохоронці.

Тепер молодику доведеться відповісти за незаконне заволодіння транспортним засобом ( ч. 1 ст. 289 КК України). Проти нього порушено кримінальне провадження. Наразі триваєє досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Шепетівському районі нетверезий чоловік викрав авто, аби швидше поповнити запаси алкоголю

" " " "