На тому ж місці, та лиш в інший час꞉ нічна бійка у Хмельницькому ( ОНОВЛЕНО)

День міста у Хмельницькому зібрав чимало фото, відео та коментарів у соцмережах

1231

Проте були і такі випадки, які значно псували авторитет містян, проте викликали купу коментарів та обурення у соцмережах.

Так досить неординарно вирішили відсвяткувати другий день урочистостей з нагоди Дня міста, молоді люди, які зꞌясовували стосунки на Проскурівській та Камꞌянецькій за допомогою кулаків.  До того ж, як зазначають у коментарях, містяни на Камꞌянецькій почубитися полюбляють частенько. Те місце, для любителів порозмахувати кулаками, наче медом помазане.

Чому виник конфлікт між молодими людьми невідомо, але ось, як розповідає, автор відео, молоді хлопці, які вже були добряче напідпитку, безпричинно «діставали» усіх чоловіків, які стояли біля «Принципу». Проте версія подій є ще й інша. Згідно з нею нетверезим хлопцям не подобалася музика, яку ввімкнули їхні кривдники. А ті , у свою чергу, не лишилися байдужими до нетверезих молодиків та добряче їх віддухопелили.

Ця бійка зібрала чимало коментарів хмельничан. Люди скаржилися іна байдужість перехожих, які не втрутилися в конфлікт, і дивувалися, де ж була поліція, а також стверджували, що краще залишатися осторонь від таких подій, адже і самому можна отримати і , випадково, й відповідальність «заробити».

Не гаяли часу молодики і на Проскурівській. Тут, як повідомляє автор відео. Двох нетверезих молодиків вгамовували аж пꞌятеро поліцейських. Причому молодики, точно, не бажали відвідати відділення поліції, бо викручувалися з усіх сил. Проте все ж довелося підкоритися

Почубилися на День міста і в мікрорайоні Дубове. Тут виясняли стосунки одразу декілька чоловіків, які судячи з коментарів також були підігріті дією спиртного

У коментарях, переважна більшість користувачів засуджує “героїв” . Дехто пропонує проводити з ними виховні бесіди, а дехто більш рішучий і подає пропозицію зібрати усіх любителів таких боїв та закрити до клітки. Отож, події останніх двох днів згадуватимуть ще довго і різнобічно.

" " " "