Наловили на 335 тисяч гривень꞉ хмельницька водна поліція знову затримала браконьєрів

Цього разу свої незаконні «трофеї» браконьєри здобували на Дністрі

530

Любителів незаконного лову затримали вчора, 10 вересня, неподалік села Гораївка. Близько пꞌятої години ранку поліцейські сектору водної поліції Кам’янець-Подільського районного управління поліції спільно з відділом оперативної роботи управління охорони водних біоресурсів та оперативного реагування Державного агенства меліорації та рибного господарства України та Чернівецьким рибоохоронним патрулем проводили відпрацювання  річки Дністер. Там вони виявили браконьєрів. Ті саме знімали сітки, наповнені рибою та вантажили їх у човен.

Усього поліцейські  нарахували та вилучили 8 сіток. Довжина яких сягала 1 600 метрів. За допомогою цих сіток рибалки−браконьєри виловили  367  екземплярів риби. Серед улову були і рідкісні екземпляри. Зокрема, було нараховано 23 вирезуби, які занесені до Червоної Книги України. Своїми діями браконьєри завдали довколишньому середовищу на  майже 335 тисяч гривень.

Незаконні знаряддя лову, рибу та човен, з якого рибалили браконьєри вилучили поліцейські. На порушників складено адміністративні протоколи за порушення вчинені у сфері охорони довкілля та вирішують питання про порушення кримінального провадження за даним фактом за ч. 1 ст. 249 КК України.

Нагадаємо, що недавно браконьєрів затримали на річці Збруч

" " " "