Неподалік від Хмельницького поліція і жителі села зниклого хлопчика

Дитину допоміг розшукати чотирилапий "поліцейский" Мухтар

404

У селі Розсоша неподалік від Хмельницького цієї ночі поліцейські та місцеві жителі шукали 10-річного хлопчика. Дитина не прийшла ввечері додому, і стривожена мати зателефонувало по допомогу до правоохоронців.

Телефонний дзвінок на службу “102” надійшов пізнього вечора. Жінка повідомляла, що пропав її 10-річний син. Хлопчик пішов із дому приблизно о 16-17 годині і до пізнього вечора не повернувся. Мати пробувала сама шукати і гукати сина, але його ніде немає.

Правоохоронці, що прибули на виклик, відразу взялися за пошуки дитини. До них також підключилися небайдужі жителі села. Однак першим виявив “пропажу” чотирилапий “поліцейський” Мухтар, який одразу взяв слід зниклої дитини.

Вівчарка повела правоохоронців спочатку до місцевого магазину, потім до дитсадка і повернула до обійстя, з якого зник хлопчик. Зрештою саме там, близько 2-ї ночі, у власному саду і виявили школяра. На щастя – живим та неушкодженим.

Як з’ясувалося, хлопчик уже декілька разів пройшовся саме тим маршрутом, яким вів поліцейських Мухтар.

Читайте також: У Хмельницькій області службовий пес Мухтар допоміг розкрити крадіжку

Причиною втечі 10-річного сина стала сварка з матір’ю. отож правоохоронці провели з жінкою та її сином профілактичну бесіду.

" " " "